Dr Hulusi Behçet Ortaokulu

Vizyon: Milli, manevi ve toplumsal değerlerimizi benimseyen, çağdaş, laik, Atatürk’çü, iletişime açık, bilimsel gelişmeleri destekleyen ve yorumlayan, esnek düşünme yeteneğini gösterebilen, ruh sağlığı iyi, ailesini, çevresini, mlletini, ülkesini, dünyayı, insanları, sanatı ve doğayı seven; Ortaöğretim kurumları ve hayata hazırlanma yarışı içerisinde olan, iyi bir öğrenci yetiştirmektir

Misyon: Teknolojik ve toplumsal yönden hızla değişen dünyaya uyabilen; bunu yaparken de milli, manevi ve toplumsal değerlerini ileriye taşıyan, çağdaş, laik, Atatürk’çü, iletişime ve bilimsel gelişmelere açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, çevresini, sanatı ve doğayı seven iyi bir insan, iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah: 08:00 - 13:05 Öğlen: 13:20 - 18:25
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://drhulusibehcetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sefaköy İnönü Mah. Cihan Cad. No.40 Küçükçekmece/İstanbul

Adres - Sefaköy İnönü Mah. Cihan Cad. No.40 Küçükçekmece/İstanbul

Ulaşım İETT: 98AB, 89K İNÖNÜ SSK HASTENESİ-- İETT: 76 O ve 98 OYAK Sitesi Durağı MİNİBÜS:Sefaköy Kaymakamlık önünden kalkan İnönü Mahallesi ve/veya Güvercintepe Mahallesi minibüsleri (İnönü SSK Polikliniği yanında)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde